Dissenyem les teves idees!

La teva copisteria

Els clients ens valoren la professionalitat i rapidesa amb la qual desenvolupem la nostra feina

Fotocòpies / Impressions en b/n i a color de qualsevol document. Utilitzem material d’impressió de primera qualitat i de les millor marques perquè la impressió obtingui el millor resultat. Podem imprimir en digital fins a 33 x 76,2 cm i en diferents gruixos (60-350 gr).

Tant sigui una documentació sense massa importància, com un treball que requereixi un acabat final és necessari enquadernar-lo. Nosaltres et realitzarem el més adequat. Personalitza la teva enquadernació al teu gust triant el color de tapes que més t’agradi. Oferim diferents sistemes d’enquadernat: espiral, wire-o, canonet de plàstic, chanel, encolat amb tapes toves o rústica.

Protegeixi les teves impressions. La diferència entre plastificat i laminat és el tipus de plàstic utilitzat. Pots plastificar o laminar des d’una mida carnet, fins a un tamany de DIN-A1. També podràs escollir si vols un acabat brillant o mate.

Escanejat de petit i gran format. Podem digitalitzar els teus documents i guardar-los en format PDF, JPG, TIFF, etc. i guardar-los en un suport físic (pen drive, CD, targeta de memòria, etc.) o enviar-los a l’adreça electrònica que ens facilitis.

Imprimeix els teus planells o altres documents amb el format que vulguis, des d’un DIN-A4 fins a un DIN-A0 o la mida que tinguis el document. L’amplada màxima que et podem fer és de 106 cm. 

Disposem de segells automàtics o de cautxú en fusta. Fabriquem datadors, numeradors, multicolor i segells per a tèxtèil. També realitzem segells de gran format per a caixes.

També realitzem aquests altres serveis: impressió de sobres, enviament de mails, guillotinat, fendit, microperforat, taladrat de diferents diàmetres, arrodonir cantonades.

Fés la teva comanda per WhatsApp WeTransfer e-mail

Ja no tens excusa per no imprimir! Envia’ns els teus arxius i t’avisem quan estiguin llestos!

Demana pressupost

Elaborarem un pressupost a mida i ens posarem en contacte amb vostè. SENSE COMPROMÍS!

Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola! En què et podem ajudar?