les teves idees!

La teva

Els clients ens valoren la professionalitat i rapidesa amb la qual desenvolupem la nostra feina

Fotocòpies / Impressions en b/n i a color de qualsevol document. Utilitzem material d’impressió de primera qualitat i de les millor marques perquè la impressió obtingui el millor resultat. Podem imprimir en digital fins a 33 x 76,2 cm i en diferents gruixos (60-350 gr).

Tant sigui una documentació sense massa importància, com un treball que requereixi un acabat final és necessari enquadernar-lo. Nosaltres et realitzarem el més adequat. Personalitza la teva enquadernació al teu gust triant el color de tapes que més t’agradi. Oferim diferents sistemes d’enquadernat: espiral, wire-o, canonet de plàstic, chanel, encolat amb tapes toves o rústica.

Protegeixi les teves impressions. La diferència entre plastificat i laminat és el tipus de plàstic utilitzat. Pots plastificar o laminar des d’una mida carnet, fins a un tamany de DIN-A1. També podràs escollir si vols un acabat brillant o mate.

Escanejat de petit i gran format. Podem digitalitzar els teus documents i guardar-los en format PDF, JPG, TIFF, etc. i guardar-los en un suport físic (pen drive, CD, targeta de memòria, etc.) o enviar-los a l’adreça electrònica que ens facilitis.

Imprimeix els teus planells o altres documents amb el format que vulguis, des d’un DIN-A4 fins a un DIN-A0 o la mida que tinguis el document. L’amplada màxima que et podem fer és de 106 cm. 

Disposem de segells automàtics o de cautxú en fusta. Fabriquem datadors, numeradors, multicolor i segells per a tèxtèil. També realitzem segells de gran format per a caixes.

També realitzem aquests altres serveis: impressió de sobres, enviament de mails, guillotinat, fendit, microperforat, taladrat de diferents diàmetres, arrodonir cantonades.

Fés la teva comanda per

Ja no tens excusa per no imprimir! Envia’ns els teus arxius i t’avisem quan estiguin llestos!

Demana

Elaborarem un pressupost a mida i ens posarem en contacte amb vostè. SENSE COMPROMÍS!

Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola! En què et podem ajudar?