Dissenyem les teves idees!

Disseny gràfic

Els clients ens valoren la professionalitat i rapidesa amb la que desenvolupem la nostra feina

Adaptem el branding de la teva empresa als suports que necessitis: tarjetes, sobres, segells, carpetes… el que vulguis!

Treballem la imatge corporativa, de manera que la teva empresa mantindrà una imatge global de marca que donarà confiança i professionalitat als vostres clients.

Pensem, dissenyem i creem el teu logotip i tot el que l’envolta: to, gamma cromàtica, caràcter… El que s’anomena Branding.

Transformem les teves idees en catàlegs impresos d’alta qualitat. El nostre compromís amb l’excel·lència es reflecteix en la nostra avançada tecnologia d’impressió, materials de primera qualitat, i atenció al detall.

Dissenyem i imprimim revistes i llibres de tots els tipus i formats, en blanc i negre i a color. Fins i tot treballem amb característiques completament personalitzades. Encolades, cosides, engrapades, amb anelles, amb vernís selectiu, relleu 3D…

Converteix la teva visió en realitat amb nosaltres. Podem imprimir llibres completament a mesura amb atenció al detall i qualitat. Confia la teva obra a professionals del sector.

Dissenyem les invitacions de les teves noces de manera de manera ràpida, senzilla i amb un resultat ideal. Personalitzades amb tot tipus d’acabats de paper, de colors, de format… fins que quedin tal com les havies somiat.

La carta d’un restaurant és més important del que et penses. És per això que les dissenyem completament personalitzades i al teu gust. També realitzem cartes online i el QR per obrir la carta als dispositius mòbils.

Realitzem tot tipus d’envasos, des dels més senzills als mes elaborats, perquè els seus productes destaquin sobre la resta, alhora que queden protegits.

Disseny i impressió d’etiquetes adhesives en vinil d’alta qualitat. Producte ideal per a ampolles de vi i altres begudes, ampolles d’oli, productes alimentosos, productes farmacèutics, d’higiene. Personalitzi totalment el seu producte amb el disseny i l’encunyació més exclusius.

Els displays publicitaris o expositors publicitaris són una sèrie d’estructures molt diverses, destinades a crear un gran impacte visual.

S’utilitzen en esdeveniments esportius, esdeveniments culturals, projectes museístics, en fires i congressos, en campanyes polítiques i en molts altres casos.

En general es tracta d’estructura lleugeres i resistents, dissenyades per a facilitar el seu muntatge i transport.

La versatilitat, qualitat i varietat de productes fa que aquesta àmplia gamma resulti una solució ideal tant per a petita com per a gran empresa.

  • Roll ups
  • Photocalls
  • Banners
  • Expositors de tela tensada
  • Inflables i carpes
  • Aparadors publicitaris
  • Expositors de sobretaula

Fés la teva comanda per WhatsApp WeTransfer e-mail

Ja no tens excusa per no imprimir! Envia’ns els teus arxius i t’avisem quan estiguin llestos!

Demana pressupost

Elaborarem un pressupost a mida i ens posarem en contacte amb vostè. SENSE COMPROMÍS!

Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola! En què et podem ajudar?